Csapatorvos

TANFOLYAMI DÍJ:

  • új tanfolyam: 160.000 Ft + ÁFA
  • megújító: 80.000 Ft + ÁFA

KÉPZÉS CÉLJA:
Korszerű ismeretanyagot közvetíteni, homogén elméleti tudást és gyakorlati készségeket biztosítani a csapatok mellett dolgozó orvosoknak a sportolók egészségének megőrzése és teljesítményük optimalizálása érdekében. Elősegíteni, hogy a csapatorvosok és az egészségügyi team a labdarúgószakmai vezetés egyenrangú, támogató partnere legyen.
A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA:
Elsődlegesen a labdarúgásban dolgozó csapatorvosok, de más csapatsportágakban dolgozó, vagy egyéni sportolókkal foglalkozó orvosok.
A KÉPZÉS SORÁN ELSAJÁTÍTHATÓ KOMPETENCIÁK:
Az utánpótlás és felnőtt sportolók egészségügyi menedzselésében részt vevő orvosok korszerű elméleti ismeretekre épített gyakorlatot szereznek. A tematika igen széles körben öleli át mindazokat az egészségszakmai területeket, melyek a csapatorvos érdemi szakmai együttműködő szerepét megalapozzák. Így a résztvevők egyaránt készségeket fejleszthetnek a sérülésmegelőzés, és általában a prevenció területétől kezdve a különböző életkorú sportolók sportélettani terhelése, táplálkozása, sérülésellátása, a regeneráció és rehabilitáció, a teljesítményfokozás megengedett élettani módszereinek használatáig.
A KÉPZÉS SORÁN INDÍTHATÓ CSOPORT LÉTSZÁMA (MINIMUM, MAXIMUM):
15-30 fő
FELVÉTELI:
Nincs
ZÁRÓVIZSGA:
Elméleti képzéshez csatlakozó tesztvizsga.
Gyakorlati képzés modulban, gyakorlati vizsga.

Továbbképzések

Letölthető dokumentumok

Induló Csapatorvos képzések

Naptár

2021
Képzés neve Jan. Feb. Márc. Ápril. Máj. Júni. Júli. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.

Képzés típusok

Csapatorvos